Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liekin omat kouluttajat

Tästä osiosta löytyy Liekin ikiomat, rakkaat kouluttajat. Kategoria sisältää listan kouluttajista sekä sivun alaosasta löytyy kouluttajille suunnatut aktiviteetit ja toiminnat. Kouluttajalistasta löytyy jokaisen liittyneen nimi, liittymisjärjestyksessä. Nimeä painamalla pääset kouluttajan omiin tietoihin, joista löytyy itse kirjoittajasta, hahmosta kuin pokémoneistakin omat tietonsa. Tila -kohta kertoo kouluttajan tilan ja aktiivinen viimeksi kertoo, koska olet viimeksi kirjoittanut tai ilmoittanut itsestäsi jossain muodossa!

Hoitajaraja meillä on tällä hetkellä 10 ja jos se ei ole nousemassa, muutama extrapaikka saattaa löytyä onnekkaille.. Jos paikat ovat täynnä ja tahdot mukaan silti, käy vieraskirjan tai chatin puolella kysäisemässä ylläpidolta, onko mahdollista siltikin päästä mukaan - hyvällä tuurilla se onnistuu vallanmainiosti! Raja on toistaiseksi kymmenessä - nostan ja lasken rajaa oman jaksamiseni ja aikani mukaan.

ILMOITUKSET YLLÄPIDOLTA

Päivitetty ja keskeneräinen kartta on nyt julkaistu. Paljon sisältöä puuttuu mutta keskeisimmät asiat löytyvät jotta kartalla pääsee kuitenkin etenemään. Suosittelen vilkaisemaan, sillä löydettävien esineiden ja marjojen kanssa on myös tullut uusia juttuja käytäntöön.

KOULUTTAJAT 7/10

Nimi

Tila

Kirjeet

Aloituspkmn

Kiwi
Yuuka
Cozminen
Nikibi
Mimikitten
Tragicomicastle
Shibui

TILAT

Ilmoituksia profiilissa Ei ilmoituksia.
Onnea syntymäpäivänä!

Olet kuukauden kouluttaja!

Aktiivista toimintaa! Uusi kouluttaja.
Hiljaiseloa.. Erotusuhka!

 

 

 

 

 

 

 aKTIVITEETIT

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com