Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liekin vieraskirja, kaikille vieraille

Ethän mainosta!

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.net/

21.04.2018 18:51
Heips, tiedustelemasi linkinvaihto Auroran kanssa onnistuu kyllä! Diggaan kovasti Liekin ulkoisesta ilmeestä ja tuo pokékoulu on aika hauska idea. Tsemppiä ylläpitoon!

Vastaus:

Kiitoksia paljon! Ehdin linkkinnekin lisäillä jo. c:

Nimi: Eräs henkilö

12.04.2018 15:01
Olisiko mitenkään mahdollista vaihtaa alkupokemoniani? Keksin yhtäkkiä paljon inspaavamman pokemonin. Ja ymmärrän kyllä jos tämä ei käy :D

Vastaus:

Tässä vaiheessa hoitamista onnistuu vallan mainiosti! Jatkossa tämän kaltaiset viestit sitten kouluttajakirjaan. Voit myös sinne laittaa nyt uuden pokémonisi tiedot (laji, lempinimi, luonne, mahdollinen erityisväritys ja jotain muuta, jos jotain huomiotavaa on)!

Nimi: Hiuta
Kotisivut: http://marion.suntuubi.com/

07.04.2018 15:06
Hei kiitti kivasta viestistä Marionin puolella. c:

Vastaus:

Eipä mitään! :3

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

03.04.2018 07:40
Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Kiitoksia, lisään linkin!

Nimi: Tragicomicastle
Kotisivut: http://eclipsee.suntuubi.com

31.03.2018 20:34
Tervehdys!

Olit eksynyt sivuilleni, joten päätin tehdä vastavierailun ja lyhyesti sanottuna olen vaikuttunut. Pidän Liekistä sivuna ja hoitolana ja myös siksi, että olen ollut uskollinen pokemonfani pian yli vuosikymmenen ajan. Mutta sivut ovat mielestäni siistit, tykkään värimaailmasta ja, jos aikaa riittää voisin mahdollisesti myös tulevaisuudessa liittyä. Mikä ei ole kuitenkaan aivan lähitulevaisuutta kiireisen IRL elämäni johdosta, jossa riittää aikaa vain yhdelle hoitolalle, joka on tällä hetkellä Route 1.

Kiitokset myös kehuistasi, jotka olit jättänyt sivujeni vieraskirjaan. Mukavaa, että pidit ulkoasusta. Olen alkanut vasta hiljattain kokeilla siipiäni ulkoasujen teossa joten ne ovat vielä varsin yksinkertaisia. Ja sivujeni ulkoasun suurin haaste oli taustakuvan löytäminen, jonka tähden tausta ei ole ihan kaikista sopivin. Mutta aina on mukava saada kehuja. Onnistuit piristämään muuten surkeaa päivääni, joten kiitos siitä.

Näin lyhyen pienen puheeni jälkeen haluan toivottaa erittäin mahtavaa tulevaisuutta Liekille. Ja ajattelin kysyä linkinvaihtoa, jos otat linkinvaihtoon tarinasivuja. Linkinvaihtoa kohden vastaus mieluiten sivujeni vieraskirjaan, että huomaan sen varmasti. Kiitos.

Vastaus:

Apua, kiitos aivan kamalasti kehuista! ;__;

Liekissä on se hyvä puoli, ettei hoitamiseen ole asetettu aikarajoja! Hoitolassa hoitaminen on siis täysin kiinni siitä, milloin itse haluaa ja jaksaa tarinoita kirjoittaa - kunhan muistaa pyörähtää vaikka chatin puolella ilmoittamassa olemassaolostaa! Mutta kuitenkin, mikäli joskus päätät liittyä, olet lämpimästi tervetullut!

Ulkoasuihin taustan löytäminen tuottaa usein aikamoista tuskaa, tiedän siis mistä puhut! Ja jos olet vasta aloittanut leiskojen teon, niin ei voi muuta kun hattua nostaa upeasta jäljestä!

Linkinvaihtoon otan pokémonaiheisia sivustoja, ja koska sinulta sattuu löytymään sellainen tarinasivun muodossa, niin onnistuu linkinvaihto vallan mainiosti! Piipahdan vielä teidän kirjassa vastailemassa~

©2018 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com