Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Poképallojen tehdas

Poképallojen tuottamiseen erikoistunut tehdas antaa kouluttajille mahdollisuuden päästä luomaan erikoisia, normaalista poikkeavimpia pokémonien pyydystämiseen tarkoitettuja palloja. Kaupasta löytyy ennestään litania erilaisia poképalloja, joilla ei välttämättä sen kummoisempia niin sanottuja sivuvaikutuksia ole. Tehtaassa pääset tuottamaan erikoisempia poképalloja omaan käyttöösi! Pidä hauskaa!

Mahdolliset valmistettavat pallot

Kaikista parhain valmistettu poképallo. Masterball pyydystää minkä tahansa pokémonin ensimmäisellä yrityksellä 100% varmuudella - oli kyseessä sitten tavallinen pokémon tai legendaarinen!
Tällä pallolla pyydystetyn pokémonin onnellisuus nousee +3 ja pokémonista tulee ystävällisempi, mutta sen onnellisuus kuitenkin nousee jatkossa hieman hitaammin.
Tällä pallolla pyydystetyn pokémonin terveys palautuu ennalleen ja sen mahdolliset statusongelmat parantuvat.
Tällä pallolla pyydystetty pokémon oppii satunnaisen fairy -tyypin hyökkäyksen. Pokémonin onnellisuus nousee myös yhdellä.
Tällä pallolla pyydystetty pokémon muuttuu välittömästi ja pysyvästi shinyksi. Mikäli taas pyydystät entuudestaan shinyn pokémonin tällä pallolla, muuttuu sen normaaliväritteiseksi.
Tällä pallolla pyydystetty pokémon saa pysyväsi satunnaisen toisen, tai kolmannen tyypityksen. Pokémon on tällöin kyvyllinen oppimaan tyypin tuomia hyökkäyksiä.

Pallojen valmistusohjeet ja reseptit

Poképalloja valmistetaan apricorneista, jotka ovat eräänlaisia hedelmiä. Siinä miten ne eroavat tutuista marjoistamme, on apricornien hyvin kova kuori, jonka saa rikki vain harvat ja erittäin vahvaleukaiset pokémonit. Siksi hedelmistä on keksitty valmistaa kestäviä, pyydystykseen soveltuvia kapistuksia, poképalloja.

Pallojen valmistaminen tapahtuu alla olevassa vieraskirjassa. Kun hallustasi löytyy tarvittavat apricornit haluamaasi palloon, ilmoita hedelmät alla olevassa kirjassa ja kerro minkä pallon niillä aiot valmistaa. Kun pallo on valmis, se lisätään tietoihisi. Pallojen valmistaminen on täysin ilmaista.

Apricornien hankkiminen

Apricorneja voit löytää kartalta, sillä ne kasvavat luonnossa tiheäkasvuisissa pusikoissa. Voit poimia apricorneja mukaasi siis seikkailusi aikana. Näitä hedelmiä on myös mahdollista saada esimerkiksi mysteerilaatikoista tai erilaisista tapahtumista palkintona.

 Reseptit

Master ball 1x keltainen, 2x pinkki, 1x valkoinen
Friend ball 2x vihreä, 1x valkoinen, 1x musta
Heal ball 2x pinkki 1x valkoinen
Dream ball 3x pinkki, 1x vihreä
Shiny ball 2x keltainen, 1x valkoinen, 1x vihreä
Type ball 1x musta, 1x vihreä, 1x keltainen
 [ Kirjoita ]

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com