Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rauhoittava päiväkävely puistossa

Tuntuuko ettei pokémonin onnellisuus nouse millään? Ei hätää, puisto on erinomainen tapa saada pokémonin mieliala kohoamaan ja rentoutumaan kaikesta jännityksestä ja stressistä. Miltä kuulostaisi miellyttävä kävelyretki pitkin vehreää puistoa yhdessä pokémonystäväsi kanssa? Puistossa vierailu on helppo tapa lähentyä pokémonisi kanssa - varsinkin niiden jotka tarvitsevat onnellisuutta kehittyäkseen!

Ohjeet

Puisto voi olla joillekin tuttu pokémonpelien kautta, joissa tarkoituksena on kävellä pitkin puistoa yhden pokémonin kanssa. Pokémonin onnellisuus nousee ja se voi löytää kävelyn aikana erilaisia esineitä ja aarteita, jotka se luovuttaa kouluttajalleen. Liekissä käytäntö on täysin sama. Päästäksesi puistoon, sinun tulee omistaa puistolippu, jonka voit ostaa kaupasta. Kun käytöstäsi löytyy lippu, voit ilmoittaa itsesi puistoon yhden pokémonisi kanssa kouluttajakirjassa. Huomaathan, että lippu on kertakäyttöinen! Muista ilmoittaa minkä pokémonin otat mukaan. Voit ottaa vain yhden kerrallaan!

Ilmoittumisen jälkeen työsi on tehty, kouluttajaprofiiliisi ilmestyy ilmoituksia ja mahdollisia esineitä ja aarteita joita pokémonisi on kerännyt. Kun pokémonisi on löytänyt kolme (3) esinettä, kierroksenne puistossa päättyy, jonka jälkeen sinun tulee ostaa uusi lippu. Puistossa vierailun ei tarvitse olla yhteydessä sen hetkiseen tarinaasi. Voit vierailla puistossa milloin tahdot.

Pokémonin onnellisuus nousee jokaisen puistokäynnin aikana 1-5 sydäntä.

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com