Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Leipomo

Leipomossa pääset valmistamaan itsellesi kuin pokémoneillesi mitä makeimpia ja maistuvimpia leivoksia ja muuta ihanaa pikkupurtavaa! Leipomo myy ainesosia erilaisten leivosten valmistamiseen, mutta voit hankkia itsekin erilaisia valmistuksessa käytettäviä ainesosia mm. tarinoiden avulla. Leipomo antaa mahdollisuuden jokaiselle jauhopeukalolle pääsemään leipomisen sokeriseen maailmaan! Leivonnaisilla on jokaisella erilaisia vaikutuksia, pääosin pokémonien kohdalla. Ihmisille leivokset ovat vain herkkuja, mutta mistä sitä tietääkään, jos jokin vaikutus toimisi ihmisenkin kohdalla.

Alla näet listan erilaisia ainesosia ja mahdollisia tarvikkeita, joista jokainen on kertakäyttöinen, ellei toisin mainita. Tarvikkeiden ja aineiden avulla pääset alla olevan vieraskirjan voimin valmistamaan aivan itse leivoksia ja muita ihania välipaloja ja herkkuja, joista varmasti niin sinä, kuin pokémonisi pääsette nauttimaan täysin siemauksin!

Reseptit

Mansikkaleivos. Onnellisuus +2.
Mustikkaleivos. Taso +1.
Hunajaleivos. Satunnainen hyökkäys.

Tarvikkeet

Pussillinen jauhoja. Riittää max. kahteen leivokseen. 10 PL
Pussillinen sokeria. Riittää max. kahteen leivokseen. 10 PL
Makea kermavaahto. Kertakäyttöinen. 4 PL
Herkullinen hunaja. Riittää max. kahteen leivokseen. 10 PL
Makea nonparellit koristamaan. Kertakäyttöinen. 3 PL
Pullollinen maitoa. Kertakäyttöinen. 4 PL
Mustikka. Kertakäyttöinen. 2 PL
Mansikka. Kertakäyttöinen. 2 PL

Miten toimin?

Halutessasi valmistaa leivoksia, kirjoita ensin alla olevaan vieraskirjaan, mikäli sinun tarvitsee ostaa jotakin ainesosia. Kun omistuksestasi löytyy tarvittavat ainekset, voit alkaa leipomaan! Leipominen tapahtuu, kun ilmoitat minkälaisen leivokset haluat valmistaa. Huomaa, voit käyttää omissa tavaroissasi olevia marjoja tai karkkeja! Kun leivos on valmis, se ilmestyy tietoihisi ja voit kouluttajakirjassa tai tarinan sisällä syöttää
sen esimerkiksi omalle pokémonillesi!

 
 [ Kirjoita ]

Nimi: Yuuka
Kotisivut: http://miraya.suntuubi.com

27.05.2018 23:03
Harumi ja Naetle saapuisivat nyttemmin leipomispuuhiin! 83

Ensimmäinen leipomiskerta on aina erityinen ja siksi Harumi päätti, että hän kokeilisi tehdä Naetlelle hänen ensimmäisen hunajaleivoksensa.

Tavaroistani siis lähtisi pois seuraavat jutut...

1 pussi jauhoja
1 pussi sokeria
1 pullo maitoa
1 purkki hunajaa

Saapa nähdä mitä tästä leipomiskerrasta tulee. X3 Tuleeko täysin palanut kökkäre vai olisiko se ehkä jotain syötäväksi kelpaavaa? Sen vain aika näyttää. 83

Hunajaleivos uuniin vaan ja odotetaan mitä tulee ulos! X3

Vastaus:

Ensimmäinen leipomissessio päättyy hyvin ja valmiista leivoksesta höyryää ihanan herkullinen tuoksu! Onnea, tavaroihisi on lisätty x1 hunajaleivosta!

Nimi: Yuuka
Kotisivut: http://miraya.suntuubi.com

24.04.2018 21:39
Tänne varmastikin piti tehdä ne leipomosta tehtävät ostokset vaikka ei leipoisikaan vielä mitään? :3 Toivottavasti koska mine tulin tekemään ostoksia nyt leipomossa myynnissä olevista tarvikkeista; kun tuli sitä rahaa siluetti-kisasta.

Laskujeni mukaan minellä pitäisi olla 42 PL:llää käytettävissäni, jotenka... Tässä olisi listausta siitä, mitä ostaisin.

1 Pussillinen jauhoja
1 Pussillinen sokeria
2 Pulloa maitoa
1 Mustikka
1 Mansikka

Laskujeni mukaan näistä pitäisi tulla se 32 PL:llää joten ei kukkaro nyt ihan pohjattomaksi mennyt. :3 Jäi rahaa vielä vähän taskun pohjalle.

Tulemme Naetlen kanssa sitten leivoskelemaan kunhan hän kuoriutuu. :3

Vastaus:

Juurikin näin!

Kivaa että joku ottaa näinkin pian osaa leipomon mahdollisuuksiin! Lisäilenkin nämä ainekset tietoihisi! ~

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com