Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

huvipuisto

Miltä kuulostaisi hauska päivä huvipuistossa yhdessä pokémoniesi kanssa? Pieni irtiotto arjesta voi tehdä hyvää niin sinulle, kuin pokémoneillesi - siksi tarjoamme teille hauskaa tekemistä huvipuiston aktiviteettien kera! Ennen kuin pääset ryntäämään pokémonjoukkiosi kanssa hauskanpidon pariin, muistutan, että huvipuistoon päästäksesi sinun tulee omistaa huvipuistolippu, jonka voit ostaa kaupasta muiden lippujen tapaan - huomaathan, että lippu on kertakäyttöinen!

Huvipuistossa voit viettää aikaa max. 2 kertaa viikossa! Jokaisen kierroksen jälkeen joudut ostamaan lipukkeen uudelleen.

HUVIPUISTON MYYMÄLÄ

Pokémon oppii satunnaisen ice -tyypin liikkeen. 8 PL
Ällömakea hattara joka muuttaa pokémonin vaaleanpunaiseksi ja nostaa onnellisuutta kahdella. 13 PL

Narunveto

Perheen pienimillekin soveltuva narunveto on helppo ja hauska aktiviteetti huvipuistossa voittaa erilaisia palkintoja. Homma on yksinkertaista, hauskaa ja helppoa johon jokainen voi ottaa halutessaan osaa. Toimi näin; kun omistat huvipuistolipun voit alla olevaan vieraskirjaan ilmoittaa osallistuvasi narunvetoon. Alla olevista naruista voit valita mieleisesi (1-10) - suurimmasta osasta voit voittaa jotakin! Voit yhdellä kerralla vetää maksimissaan kahdesta narusta!

  • Hinnasto: 4 PL /per naru

Valitse vedettävä naru

 

Onnenpyörä

Kokeillaanpas onneamme ja pyöräytetään onnenpyörää! Onnenpyörä jakaa onnekkaille sitä pyöräyttäneille erilaisia palkintoja, joiden seasta löytyy myös hyvin harvinaisia ja arvokkaitakin tavaroita pokémoneihin asti! Onnenpyörän käytön hinta määräytyy ostamiesi pyöräytysten mukaan, mitä useamman pyöräytyksen ostat, sitä suurempi todennäköisyys sinulla on voittaa arvokkaita palkintoja!

Voit ostaa maximissaan viisi kappaletta pyöräytyksiä, Huomaathan, että joka pyöräytyksellä ei välttämättä voita palkintoa. Ilmoita alla olevaan vieraskirjaan pyöräytyksiesi määrä. Vastauksessa paljastuu mahdolliset voittamasi palkinnot!

  • 1 pyöräytys: 5 PL, voiton mahdollisuus 25%.
  • 2 pyöräytystä: 10 PL, voiton mahdollisuus 35%.
  • 3 pyöräytystä: 25 PL, voiton mahdollisuus, 50 %.
  • 4 pyöräytystä: 40 PL, voiton mahdollisuus 75%.
  • 5 pyöräytystä: 65 PL, voiton mahdollisuus 100%.

 Onnenpyörän palkinnot

Everstone. 60%
Mystic Stone. 25%
Pussillinen rare candyja (5kpl). 50%
Skull Fossil. 20%
Kolme tavallista poképalloa. 95%
Kaksi tavallista ultraballia. 90%
Kolme lottokuponkia. 60%
Soothebell. 50%
Kaksi tavallista potionia. 95%
Vitamiinipurkki. 80%
Marjaleivos. 90%
 [ Kirjoita ]

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com