Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Non-player-characters

NPC-hahmot ovat kouluttajien tarinoissa vapaasti käytettäviä hahmoja, jotka esiintyvät Roihun saaristossa eri kohteissa. Saat käyttää hahmoja tarinoissasi miten tahdot, ne voivat olla hyviä tai pahoja, matkakumppaneitasi tai ohikulkijoita.

Hahmoja löytyy eri kohteista kartalla. Ne voivat seikkailla ympäri karttaa tai pysytellä samalla alueella koko ajan.

Kuten sanottu, hahmot ovat täysin vapaassa käytössä, ja voit keksiä niille erilaista käyttöä tarinoissasi.

Roihun salainen agentti

Nimetön

Tämän agentin nimeä tai ryhmää kukaan ei tiedä. Mies ilmestyy outoihin paikkoihin outoon aikaan, pilatakseen suunnitelmat tai edistääkseen niitä. Tällä agentilla on käytössä upea joukko erilaisia, vahvoja pokémoneja.

Kukaan ei ole koskaan puhunut hänen kanssaan - jos tervehdyksiä kaupan tai sairaalan tiskillä ei lasketa. Hän katoaa näkyvistä yhtä nopeasti kun on ilmestynytkin.

Roihun ahkera keräilijä

Shinku

Roihun saaristossa ahkera ja iloinen nuori nainen on saanut keräilykohteensa, kehityskivet, hyvin haltuunsa. Kuten arvata saattaa, tämän naisen keräilyammatti kohdistuu pokémonien evoluutioon. Naiseltä löytyy hallustaa useampi kehityskivi- kuin esinekin.

Shinku aloitti matkansa tavallisena kouluttajana mutta innostui sitten keräilystä. Matkan aikana hän keräsi itselleen myös hienon ryhmän pokémoneja, jotka auttavat kivien keräämisessä!

Juonitteleva pokémonmetsästäjä

Nami

Lainvastainen pokémonien metsästäjä Namiin voit törmätä metsissä ja luolastoissa. Nami pyydystää pokémoneja niin luonnosta, kuin kouluttajiltakin; myynnin ja rahan toivossa. Ensisilmäyksellä hän on mukava nuori nainen, mutta se on hänen taktiikkansa päähdä uhrin lähelle.

Olehan varovainen tämän naisen kanssa - ethän tahdo pokémoneja metsästäjän kynsiin ja myytäväksi pimeille kaupoille..

Rikollisliiga poisonin pääjehu

Claire

Roihun alueella pyörivä ryhmä, Team Poisonia johtava kaunis nainen, Claire, on pahuutta lietsova rikollinen. Poisonin erikoistehtäviin kuuluu kouluttajien pokémonien varastaminen omaan käyttöönsä.

Claire näyttäytyy uskaliaasti päivänvalossa useinkin - siviilivaatteissa. Normaalisti hänellä on yllään kaunis, violetti mekko. Ryhmä on loistava livistämään, joten ne pitävät Roihun poliisit ja agentit kiireellisinä.

Pokémonkouluttaja

Drake

Tavallinen pokémonkouluttaja, joka vastikään aloitti matkansa kouluttajana. Hänelle on kertynyt pieni, mutta melko vahva ryhmä erilaisia pokémoneja ja hän vastustaa otteluun mielellään vastaan tulevat matkalaiset.

Puhutaan, että häviön edessä Drake vetää ässän hihastaan ja kutsuu paikalla sieppaamansa legendaarisen pokémonin - jonka vuoksi ei ole hävinnyt pitkään aikaan.. Totta vai tarua?

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com