Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

infopakkaus sitä tarvitseville

Esineet

Itemfinder on hauska ja helppokäyttöinen kapistus piilossa olevien esineiden ja aarteiden etsintään. Kartalla on kerrottuna eri kohteista mahdollisesti löydettävät esineet. Mikäli omistat itemfinderin, voit hyödyntää sitä tavaroiden etsimisessä.

Itemfinderia ei tarvitse mainita tarinassa, mutta muistathan ilmoittaa tarinan/viestin alussa tai lopussa, että sinulla on finer käytössä. Tarinan/viestin jossa olet finderia käyttänyt, ilmoitan vastauksen lopussa mitä löysit - vai löysitkö mitään? Mikäli aiot käyttää konkreettisesti finderia tarinassasi, muista jättää tarina niin, että pystyn päätää mitä löysit!

Itemfinderin tavoin, shinyradaria ei ole pakko näyttää tarinassa. Radar toimii vain louhoksilla ja safarilla! Ilmoita viestien alussa aktivoivasi radarin, jonka jälkeen osaltasi työ on tehty ja ylläpito jatkaa siitä edes päin.

Shinyradar nimensä mukaisesti houkuttelee shinyjä pokémoneja, ja tämän avulla voit törmätä tähän harvinaiseen värimuunnokseen 50% todennäköisemmin!

Liekissä on saatavilla erilaisia karkkeja jotka omaavat jos jonkinlaisia vaikutuksia. Tutuin karkki, joka on varmasti monelle tuttu, on nimeltään rare candy. Rare candyn syödessään pokémonin taso nousee yhdellä.

Karkkeja on paljon erilaisia erilaisine vaikutuksineen. Voi olla vaikka kymmenen tasoa antava karkki, joka samalla pudottaa onnellisuutta - tai toisin päin! Karkit ovat kertakäyttöisiä. Karkkeja voit saada tapahtumista, löytää kartalta tai voittaa palkintona.

POKÉMONIT

Pokémonit kasvavat tasoja saamalla kokemusta, joka lyhennetään Liekissä exp. Kun pokémon saa tasoja, se vahvistuu ja se oppii uusia hyökkäyksiä. Suurin osa pokémoneista muuttaa muotoaan saavuttaessaan tietyn tasomäärän. Jotkin pokémonit tarvitsevat kehittyäkseen jonkin esineen, esimerkiksi kehityskiven. Pieni osa pokémoneista eivät kehity ollenkaan.

Pokémon saa kokemusta tarinoista sitä mukaan miten paljon se niissä esiintyy ja puuhastelee. Otteluista pokémon saa enemmän kokemusta. On myös olemassa eräänlainen, rare candy niminen karkki, jonka syödessään pokémon saa yhden tason.

Kuten edellisessä mainittiinkin, pokémonit kehittyvät saavuttamalla tietyn tasomäärän. Jotkin pokémonit tarvitsevat kehittyäkseen jonkinlaisen kehityskiven. Esimerkiksi eevee tarvitsee fire stonen kehittyäkseen flareoniksi, minccino tarvitsee shiny stonen kehittyäkseen cinccinoksi - ja niin edelleen.

Pokémonien kehitystavoista kannattaa lukea bulbasaurin pokémonin omalta sivuilta, sivu kertoo tarkasti mitä tarvitset pokémonin kehittymiseen; onko kyseessä tasoilla kehittyvä, kehityskiven vaativa vai kehittymätön yksilö. On myös pokémoneja, jotka tarvitsevat tietyn määrän onnellisuuspisteitä kehittyäkseen!

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com