Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roihun kartasto

Tervetuloa tutustumaan Liekin oman alueen, Roihun kartastoon! Kartta pitää sisällään kaiken tarpeellisen tiedon koskien Roihun koko aluetta ja pokémontarjontaa. Kartta on tehty suuntaa antavaksi, jota voi halutessaan muunnella kuten parhaaksi näkee - perusteiden pitäisi kuitenkin pysyä samana. Karttaa ei tarvitse käydä järjestyksessä, mutta huomioithan sen ettet voi hyppiä paikasta toiseen. Liikkuminen tapahtukoon jalan, pyörällä tai lentämällä pokémonin avulla. Tee paikasta toiseen liikkumisesta realistista!

Kartalla liikkuminen

Kartalla edetään useimmiten jalan, mutta nopeampaan etenemiseen on mahdollista käyttää esimerkiksi pyörää tai pokémonia. Kuten aikaisemmin jo mainittiinkin, karttaa ei tarvitse käydä järjestyksessä läpi, vaan voit halutessasi siirtyä paikasta a paikkaan b. Huomaathan, että voit siirtyä pitkiä matkoja vain pokémonin avulla lentämällä tai käyttämällä hyökkäystä teleport. Yhden tarinan aikana voit edetä maximissaan kahden kohteen verran - pituuden tulee myös olla sen mukainen. 

Esineet kartalla

Kartalta on mahdollista löytää seikkailuun mukaan erilaisia esineitä. Yleisimmät kartalta löydettävät aarteet ovat marjoja. Itemfinderin avulla voit löytää erilaisia, jopa harvinaisia esineitä omaan käyttöösi. Itemfinderin käyttöohjeet löydät opaskirjasta! Alla lista löydettävistä esineistä ja poimittavista marjoista.

Ignis town

Ignis Town "tulen kylä" on monen ihmisen ja pokémonin asuttama kylä josta vieraanvaraisuus ei puutu! Kylä on vanhanaikainen ja säilyttänyt hyvin iänikuiset rakennukset ja muistomerkit. Useiden rakennusten seasta kylästä löytyy kauppa ja sairaala. 

Kylän laitamilla, hieman syrjässä asustelee vanha ystävällinen pariskunta. Piipahda heidän luonaan ja he antavat sinulle mysteerisen laatikon..

Route 1

 

Arcus Forest

Arcus forest on valoisa, havupuita kasvava kaunis metsä, joka antaa suojan ja asuinpaikan monille pokémoneille. Koska metsä on monipuolinen, useimmat pokémonit asettuvat sinne lisääntymään, jonka vuoksi pokémonmunien löytäminen tästä metsästä on mahdollista..

Voit ottaa matkaasi maximissaan yhden pokémonmunan, mikäli sellaisen löydät!

Route 2

Bumi Village

Bumi Village pieni ja eloisa maatalouteen ja viljelyyn painottuva kylä. Calor villagessa järjestetään turnajaisia, jossa monivuotisina haastajina toimivat Colroy ja Edgar! Kylä on todella vieraanvarainen ja ottaa uupuneet matkalaiset huomioon. Kylästä löytyy kauppa, sairaala ja turnauskenttä.

Kylässä järjestetään uusien vierailijoiden kunniaksi turnajaisia. Aiotko ottaa osaa mittelöihin?

Route 3

Lacus

 Lacus on harvaan kasvavien havupuiden keskellä sijaitseva puhdasvesinen lampi, jota asuttaa pieni määrä erilaisia pokémoneja. Lammen vesi on niin puhdasta, että sitä voi vapaasti juoda janon sammuttamiseksi. Lacus on useiden matkalaisten levähdys ja piknikpaikka, joten sen ympärillä tapaa usein muitakin kouluttajia ja retkeiljöitä.

Lampi on rauhoitettua aluetta, joten ethän roskaa tai tuhoa sen luontoa.

Route 4

Hylätty tehdas

Pienellä aukiolla pönöttää suuri rakennus, jonka seinämät ovat murentuneet ja haalistuneet ajansaatossa. Tehdas hylättiin aikoja sitten siellä tapahtuneen onnettomuuden vuoksi. Nyt tehdasta asuttaa erilaiset pokémonit.

Tehtassa ja sen alueella lymyilevät pokémonit voivat olla erityisväritteisiä ja osata outoja hyökkyäksiä onnettomuuden aiheuttaman kemikaalin vuoksi. Olethan varovainen mikäli päätät tutkia tehdasta.. 

Route 5

Maos City

Maos city on kehittynyt teollisuuskaupunki, joka pitää sisällään mitä upeimmat laboratoriot ja tutkimuskeskukset - tutkijan unelma! Maos cityssä järjestetään myös turnauksia, otatko haasteen vastaan ja lähdet haasteeseen mukaan? Maos citystä löytyy sairaala sekä kauppa.

Kaupungissa järjestetään turnauksia ja kaupungin tutkimuskeskus lahjoittaa jokaiselle tutkija-ammatille mysteerisen laatikon.

Timor Cave

Timor cave on luola, jota asuttaa erilaiset luolissa viihtyvät pokémonit. Timor cave on sokkeloinen, mutta pysyt reitillä jos seuraat suuaukolta lähtevää leveää polkua pitkin - älä poikkea tieltä! Timor cave kätkee sisälleen kaikenlaisia aarteita, joita voit hyvällä tuurilla itemfinderilla löytää..

Pieni mahdollisuus old amberin löytämiseen

Route 6

Lili Town

Lili town on tunnettu sen kasvatustoiminnasta. Lili townin asukkaista suurin osa on kasvattamiseen erikoistuneita kouluttajia, jotka kertovat mielellään vinkkejä matkailjoille. Lili townista löytyy kaupan ja sairaalan lisäksi myös adoptiokeskus. Käyhän ilahduttamassa kodittomia pokémoneja! Lili townissa järjestetään myös turnauksia.

Kylän asukkaat luovuttavat kasvattaja-ammattiin erikoistuneille kouluttajille pokémon munia - tiedä mitä sieltä kuoriutuukaan.. Kylässä järjestetään myös turnauksia.

Asla Forest

Asla forest on tiheä ja hämärä metsä, joka antaa suojaa niin pokémoneille kuin kouluttajillekin.

Asla forestia pidetään mysteerisenä ja jopa hieman pelottavana metsänä, sillä pitkin sen maastoa pönöttää erikoisen näköisiä vajan tyyppisiä rakennelmia..
 

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com