Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarujen legendaariset pokémonit

Olet saattanut joskus kuulla puhuttavan legendaarisista pokémoneista? Legendaariset pokémonit ovat erittäin harvinaisia ja voimakkaita pokémoneja, joidenka useimpien tarkkaa olinpaikkaa ei tiedetä. Ne ovat vaikeasti pyydystettävissä ja vain harva pääsee edes näkemään vilauksen näistä pokémoneista..

Tästä osiosta löydät tietoa koskien Liekissä sijaitsevista legendaarisista taskumonstereista. Täältä löydät myös tietoa näiden pokémonien mahdollisesta pyydystämisestä ja niiden kanssa elämisestä.

Infopakkaus

Legendaariset pokémonit ovat ryhmä erittäin harvinaisia ja voimakkaita pokémoneja joiden taustat ja historia perustuu yleensä myytteihin ja taruihin. Suurimman osan legendaaristen pokémonien sukupuoli on tuntematon, ottamatta huomioon muutamia niistä. Useimmiten legendaarisia pokémoneja pyydystetään Masterpallon avulla, sillä niiden pyydystys on erittäin vaikeaa ja pitkälti hyvästä tuurista kiinni!

Legendaarisiin voit törmätä hyvällä tuurilla missä vain; tarinassa, safarilla tai vaikka louhoksilla. Voit myös saada tapahtumasta legendaarisen pokémonin munan!

Jotkin näistä pokémoneista tarvitsevat eräänlaisia esineitä tai rituaaleja, jotta ne saataisiin houkuteltua näkyville. Suurin osa legendaarisista kuitenkin liikehtii kartalla vapaasti ilman minkäänlaisten esineen vaatimusta. Houkutusesineitä voit voittaa mm. tapahtumista tai saada lahjana.

LIEKIN LEGENDAARISET POKÉMONIT


©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com