Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

pokékoulu

Pokémonkoulu, lyhyemmin pokékoulu, tarjoaa kouluttajien pokémoneille erilaisia oppitunteja, jotka edistävät esimerkiksi pokémonin hyökkäysten opettelua ja oppimista. Koulun avulla pokémonit pääset oppimaan sellaisia iskuja, joita ne eivät normaalisti voisi oppia. Myös erilaisten taitojen oppiminen koulussa on mahdollista.

Oppiminen menee koulussa luokkien perusteella. Luokkia on useampia jotka määräytyvät pokémonien tason perusteella. Alta löydät kaiken tarvittavan tiedon ja ohjeet koulussa käyntiin.

OHJEET

Pokémonin ilmoittaminen kouluun maksaa 35 PL riippumatta siitä mille luokalle pokémon aikeissa mennä. Pokémonin voit ilmoittaa kouluun kouluttajakirjassa. Pokémon tulee ilmoittaa tunnille uudestaan, joka kerta kun se on oppinut jonkin liikkeen tai taidon. Tällöin pokémon poistuu automaattisesti luokalta ja joudut seuraavasta kerrasta maksamaan jälleen 35 PL.

Ilmoittamisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kouluttajaprofiiliisi tulee ilmoitus kun pokémonisi on oppinut jonkin hyökkäyksen, voit päättää tahdotko korvata jonkin pokémonin ennestään opituista iskuista vai ohitatko sen, jolloin pokémon pysyy tunneilla edelleen kunnes oppii seuraavan hyökkäyksen ja/tai taidon. Koulussa vierailun ei tarvitse olla yhteyksissä sen hetkiseen tarinaasi.

LUOKAT

Ensimmäinen luokka soveltuu 1-10 tasoisille pokémoneille. Toinen luokka soveltuu 10-20 tasoisille pokémoneille. Kolmas luokka soveltuu 20-30 tasoisille pokémoneille. Neljäs luokka soveltuu 30-40 tasoisille pokémoneille. Viides luokka soveltuu +50 tasoisille pokémoneille.

KOULULAISET 

Luokka: 1 Kouluttaja: ylläpito Aloittanut: x.xx.xxxx
©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com