Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lääkkeet ja rohdot suoraan sairaalalta

Sairaala tunnetaan pokémonpelien maailmassa nimellä pokémon center. Sairaalassa hoidetaan pyörtyneitä ja loukkaantuneita pokémoneja kuin ihmisiäkin. Sairaalakäynnit ovat täysin ilmaisia, ja pokémonien parantaminen sairaaloissa tapahtuu tarinoiden sisällä. Tästä osiosta löydät kuitenkin erilaisia tuotteita, lääkkeitä ja sen semmoisia joita voit kouluttajakirjan kautta itsellesi ostaa.

Sairaaloissa sairaanhoitajien lisäksi työskentelee erilaisia pokémoneja. Audinot ovat pokémonhoitajista yleisimpiä. Sairaala tarjoaa yöpymispaikan pienistä huoneistaan, jotka ovat toipilaille tai matkaajille käytössä. Sairaalalta saa myös halutessaan ruoan.

Tietoa pokémonien terveydestä

Pokémonin energian näkee sen tiedoista löytyvästä mittarista, joka on varsin helppolukuinen. Mitä täydempänä ja vihreänä se on, sitä enemmän energiaa pokémonilla on. Oikealla demostraatio täydestä energiasta pyörtymiseen. Pokémonin energia voi laskea muullakin tavalla kuin vain saamalla osumaa otteluissa. Jos pokémon ei pääse tarinoissa lepäämään tai syömään, sen energia laskee. Energiaa voi nostaa erilaisin lääkkein, marjoin tai ihan vain lepäämällä hyvin. Pokémonisi tarvitsee ansaittuja huilitaukoja, muista!

Kun mittari tyhjenee, pokémon ei kuole, se ainoastaan pyörtyy. Pokémonin voi herättää esimerkiksi reviven avulla, viemällä sen lähimpään sairaalaan tai antaa levätä siihen asti kunnes tokenee. Lepäämisen kanssa pokémonin heräämisessä voi kestää useampi tunti. Ihmisten tavoin, pokémonitkin vanhenevat ja voivat kuolla. Myös ottelussa todella suuren vahingon aiheutumana pokémon voi menehtyä. Ethän siis aseta mahdottomia yhtälöitä taisteluareenalle! Huomaa, ettei tasot tarkoita pokémonin ikää! Pokémonit ikääntyvät huomattavasti ihmistä hitaammin.

Pokémonin statustila voi myös kärsiä eri tavoin. Statusongelmia voi syntyä niin otteluista kuin luonnostakin. Jos ruohotyypin pokémon saa kovan iskun tulityypiltä, voi sille tulla palovamma (burned). Jäätyypiltä voi sen sijaan saada paleltuman, myrkkytyypiltä myrkytyksen, joka laskee energiatasoa ellei sitä hoida! Sähkötyypiltä voi saada halvaantumisen. Statusongelmat pätevät myös ihmisiin ja ne voivat saada esimerkiksi myrkytyksen pokémonista.

Statusongelmia voi hoitaa sairaalassa, erilaisilla marjoilla ja lääkkeillä. Suurin osa lääkkeistä, jolla voit status- kuin energiaongelmia löytyy kaupasta halpaan hintaan - niitä on hyvä olla mukana varmuuden vuoksi! Huomaathan että esimerkiksi sähkötyypit ovat immuuneita halvaantumiselle ja jäätyypit paleltumiselle jne.

SAIRAALAN TARJOAMAT TUOTTEET

Nostaa energiaa +50% ja onnellisuutta yhdellä. 25 PL
Nostaa energiaa +70% ja laskee onnellisuutta yhdellö. 20 PL
Parantaa statusongelmat ja nostaa onnellisuutta yhdellä. 12 PL
Pokémon tulee immuuniksi kaikille statusongelmille kolmen tarinan ajaksi. 20 PL
©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com