Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uhkapelien maailma

Lotto on nopea ja helppo tapa päästä pelien maailmaan, jossa pyörii mitä upeinpia palkintoja! Silloin tällöin Liekissä järjestetään lottopäiviä, toiselta nimeltä arpajaisia, kouluttajien iloksi. Arpajaisissa on palkintona yleensä milloin minkäkinlaisia pakkauksia tai jopa harvinaisia esineitä ja tavaroita.

Arpajaisiin voit osallistua ostamalla itsellesi kaupasta lottokupongin. Kuponkeja voit ostaa maximissaan kaksi per arpajaiset. Kun arpajaispäivä on julistettu ja kupongit ostettu, pääset arvailemaan lukuja alla olevaan vieraskirjaan. Tehtävänäsi on laittaan yksityisellä viesti alla olevaan kirjaan, jossa ilmoitat 5 numeroa 1-20 väliltä. Huomaa, että yhdessä rivissä voi olla jokainen numero vain yhden kerran. Mikäli omistat kaksi kuponkia, ilmoitathan molemmille kupongeille omat numerorivit! Esimerkki:

Yksi kuponki: 9, 13, 6, 5, 3.
Kaksi kuponkia:  kuponki 1: 3, 10, 18, 4, 7 + kuponki 2: 15, 4, 1, 2, 9.

Esim. vastausrivi: 17, 3, 1, 6, 13 - oikeita arvauksia olisi siis yhteensä 3. 

Kun on rivien tarkistusten aika, ylläpito ottaa esiin oikean lottorivin ja tarkastaa mahdolliset voitetut palkinnon rivin perusteella. Palkinnot vaihtelevat sen mukaa, kuinka monta numeroa sinulla meni oikein. Jos sinulla on kaksi kuponkia, niiden oikeat vastauksest plussataan yhteen - joka tietenkin moninkertaistaa voiton mahdollisuuden!

Käynnissä olevat arpajaiset

ei aktiivisia arpajaisia.

 [ Kirjoita ]

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com