Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eventit ja kisailut

Kouluttajille järjestetään aika-ajoin erilaisita kilpailuja ja tapahtumia ajanvietteeksi. Tapahtumia ilmestyy yleensä sesonkiaikaan, kuten esimerkiksi halloweenina tai jouluna. Tapahtumien ja kisojen tyyli on laidasta laitaan esiintyvää - on tarinoiden kirjoittelua kuin myös esimerkiksi sivulta pääsiäismunien etsiskelyä!  Tapahtumiin voi ottaa osaa kuka vain halukas. Se on helppo tapa päästä kirjoittelemaan ja hoitamaan hieman eri tavalla kuin normaalisti - on myös hauskaa päästä lukemaan teemakohtaisia tarinoita!

Tapahtuma- ja kisatarinat lähetetään muiden tarinoiden tapaan tarinakirjaan. Tapahtumia järjestetään vain sillon, kun hoitolassa on vähintään neljä kappaletta kouluttajia!

Käynnissä olevat tapahtumat ja kilpailut

Pääsiäismunien koristelua
Käynnissä: 2.4.2018 - 20.4.2018

Pääsiäisen inspiroimana ensimmäisenä tapahtumana Liekissä järjestetään munien koristeluaiheinen kilpailu. Otsikon mukaan, tarkoituksena on koristella oma pääsiäismuna - vain mielikuvitus on rajana! Voit halutessasi piirtää koristellun munan, tai käyttää oikealla olevaan spritea pohjana. Valmiit koristellut munat linkitetään kouluttajakirjaan. Kaikkien osallistujen kesken, parhaimmin koristellut voittaa palkinnon.

Palkintona valitsemasi pokémonmuna. (Ei legendaarinen tai fossiilipokémon). Kuoriutuva pokémon pääsiäisteemaisesti erikoisväritteinen. Pokémon kuoriutuu viiden (5) tarinan päästä ja tiimisi keskitason tasoinen.

Tunnistatko siluetin?
Käynnissä: 2.4.2018 - 20.4.2018

Ensimmäisenä tapahtumana Liekissä järjestetään pokémonien tunnistuskilpailu. Yllä näet usean siluetin pokémoneista, tehtävänäsi on arvata, mikä pokémon on kyseessä. Kaikki vastaukset yksityisellä kouluttajakirjaan.

Palkinnot

1 oikein: 20 PL
2 oikein: 15 PL + satunnainen kehityskivi/esine
3 oikein: 25 PL + TM -liike
4 oikein: 30 PL + 3 vapaavalintaista esinettä kaupasta
5 oikein: 45 PL + valitsemasi pokémonmuna
6 oikein: 50 PL + satunnainen fossiili

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com