Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Syvälle louhosten uumeniin..

Uskallatko lähteä hämärään ja sokkeloiseen maanalaiseen maailmaan? Louhoksilta voit löytää haltuusi mitä arvokkaimpia aarteita ja esineitä. Tunneleista voit kaivaa esille mm. fossiileja sekä erilaisia kehityskiviä. Kypärät päähän ja hakut olalle - nyt mennään!

Louhokset ja tunnelit kiertelevät sokkeloisina Roihun maan alla. Luolastot kätkevät sisälleen mitä ihmeellisimpiä pokémoneja ja aarteita. Explorer Kit antaa sinulle mahdollisuuden päästä tutkiskelemaan näitä aarteita hautovia kammioita yhdessä pokémonisi kanssa. Olethan varovainen, sillä louhokset voivat olla vaarallisia niin maaston kuin villien pokémonien kannalta!

  • Louhoksilla käyminen on täysin ilmaista.
  • Explorer Kit on välttämätön louhoksille pääsyyn. Löydät sen kaupasta.
  • Voit käydä louhoksilla kerran päivässä.

Pintakerros - vapaa kaikille

Keskikerros - oma pkmn väh. lv 10

Pohjakerros - oma pkmn väh. lv 20

Huomaathan, että taulukossa on vain yleisimmät pokémonit ja aarteet - voit siis löytää paljon muutakin!

Kuinka homma käytännössä toimii?

Kun omistuksestasi löytyy kaupasta ostettava Explorer Kit, oletkin valmiina lähtöön. Kaikki tapahtuu alla olevassa vieraskirjassa pienten tarinoiden avulla. Ensin päätät mihin kerrokseen tahdot lähteä tutkimaan ja minkä pokémoneistasi otat mukaan, kirjoita se ensimmäiseen viestiisi - saat minulta vastauksen saatko lähteä louhoksille vai et. Seuraavana olisikin vuorossa itse aarteiden etsintä. Kerrot pieniä tarinoita siitä kuinka esimerkiksi kaivat lapiolla seinämiä tai maata. Jätä tarina siihen kohtaan kun löydät jotain, ylläpito päätää mitä löysit.

Voit ottaa mukaasi maximissaan 3 löytämääsi esinettä. Jokaisen löydetyn esineen vastauksessa kysyn, tahdotko ottaa löytämäsi esineen mukaan vai et. Seuraava viestissä kerrot otatko esineen mukaasi ja jatkat samassa viestissä eteenpäin. Kierros päättyy automaattisesti kun aarrekiintiösi (3 kpl) tulee täyteen.

Villejä pokémoneja löytyy myös ankeimmistakin tunnelikäytävistä. Ainoastaan aarteiden etsimisen lisäksi voit myös pyydystää pokémoneja ollessasi louhoksilla. Jokaisen tarinan jälkeen, vastauksessa kerron löydetyn aarteen lisäksi myös yhden vastaan tulevan pokémonin. Mikäli tahdot pyydystää sen, kirjoitat pyydystyksestä tarinan jossa käytät mukaan ottamaasi pokémonia. Jätä tarinasi siihen kohtaan kun pokémon sulkeutuu palloon - ylläpito päättää tässäkin kohtaa jääkö pokémon kiinni vai ei. Huomaathan, että voit yrittää pokémonin metsästystä vain jos sinulla on lupa (luvan näet omista kouluttajatiedoistasi)!

Saat mukaasi kymmenen (10) kappaletta louhoksille suunniteltuja poképalloja, jotka tunnetaan nimellä Rock Ball. Palloja voit ostaa lisää niiden loppuessa hintaan 3 PL / kpl. Huomaathan että voit pyydystää vain yhden pokémonin per kierros, ja vain jos sinulla on lupa uuteen tiimin jäseneen.

 [ Kirjoita ]

Nimi: Eräs henkilö

17.06.2018 13:12
Lähden pintakierrokselle Honeyn kanssa

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com