Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kiikarit silmille ja oitis safarille!

Miltä kuulostaisi päästä seikkailemaan erilaisiin maastoihin, jotka ovat pullollaan mitä ihmeellisempiä pokémoneja - pokémoneja jota ei välttämättä kartalta löydy? Jos innostuit kuulemastasi, jatka vain lukemista eteenpäin niin pääsemme aloittamaan reissun kohti safarin seikkailuja!

Safari on hauska ja helppo tapa päästä pyydystämään kartalta poikkeavia pokémoneja. Safari tarjoaa myös paljon shiny- ja erityisväritteisiä pokémoneja - kuinka hienoa! Ennenkuin pääset kirmaamaan pitkin maita tarvitset safaripassin. Passin voit ostaa kaupasta!

Alueet

     
     
     
     

Kuinka homma käytännössä toimii?

Kun omistuksestasi löytyy kaupasta löytyvä safaripassi, olet valmiina lähtöön! Kaikki tapahtuu alla olevassa vieraskirjassa, lyhyiden tarinanpätkien avulla. Ensimmäisenä ilmoitat mihin alueelle tahdot lähteä (asettamalla hiiren alueen kuvan päälle näet alueen nimen), sekä minkä pokémonin otat omistasi mukaan.

Yhdessä kerrassa safarilla on yhteensä kymmenen (10) kierrosta. Mukaasi saat 10 kpl safarille suunniteltuja safaripalloja. Palloja voit ostaa lisää hintaan 3 PL / kpl. Kierrokset loppuvat automaattisesti kun olet napannut onnistuneesti yhden pokémonin. Muistathan tarkistaa onko sinulla lupaa uuteen pokémoniin! Idea on siinä, että kun olet ilmoittanut alueen johon lähden, kirjoitan vastauksessa ensimmäiset kolme vastaan tulevaa pokémonia. Mikäli mikään ei miellytä, kirjoita seuraavaan viestiin että jatkat matkaasi. Jos taas haluat pyydystää jonkin ilmoitetuista pokémoneista, pääset kirjoittamaan sieppaustarinaa! Tarinassa ottelet villiä pokémonia vastaan omallasi, jonka mukaan olit valinnut. Jätä tarina siihen kohtaan, kun villi pokémon sulkeutuu palloon; ylläpito päättää jääkö pokémon kiinni vai ei.

 [ Kirjoita ]

©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com