Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Esihistorialliset pokemonit..

Mystisiä, outoja fossiileja on löytynyt louhosten uumenista, satutko omistamaan jonkinmoisen fossiilin? Laboratoriossa on mahdollista päästä muuttamaan löydetty tai saatu fossiili pokémoniksi. Esihistorialliset pokémon ovat meille uusia ja vasta tutkimusten alla - miten ne pärjäävät nykyaikaisessa maailmassa?

Fossilista tulleen pokémonin voi olla vaikeaa sopeutua nykymaailmaan, otatko haasteen ja vastuun vastaan muuttaessasi fossiilin pokémoniksesi? 

Ohjeet

Mistä voin saada fossiilin? Fossiileja on löydettävissä suurissa määrin louhoksilta. Niitä voi saada myös erilaisista kilpailuista ja tapahtumista palkintoina. 

Kuinka voin muuttaa fossiilin pokémoniksi? Kouluttajakirjassa. Muuttaminen maksaa 100 PL/fossiili. Pokémon on muuttuessaan samalla tasolla kuin omien pokémoniesi tasojen keskiarvo.

Muuta huomioitavaa on että fossiilipokémonien onnellisuus nousee tavallista hitaammin ilman sille tarkoitettuja ravinteita.

Kun muutat pokémonia kouluttajakirjassa, kirjoita samaan viestiin pienimuotoinen tarina, jossa pokémon muutetaan ja kuinka yrität pyydystää sitä. Muista, esihistorialliset pokémonit ovat jääräpäisiä ja arvaamattomia.

Esihistoriallisille pokémoneille luodut ravinteet

Syötävä. Nopeuttaa pokémonin onnellisuuden nousua. 15 PL
Syötävä. Nopeuttaa pokémonin kesyyntymistä. 18 PL
Sis. 8 kpl pokéherkkuja. +2 onnellisuus per herkku. 35 PL

TIETOA ERILAISISTA FOSSIILEISTA

Muuttuu shieldoniksi.
Muuttuu anorithiksi.
Muuttuu lileepiksi.
Muuttuu tirtougaksi.
Muuttuu archeniksi.
Muuttuu kabutoksi.
Muuttuu aerodactyliksi.
Muuttuu cranidokseksi.
Muuttuu tyruntiksi.
Muuttuu amauraksi.
©2019 Pokémonhoitola Liekki - suntuubi.com